Komentara: 2
Pregleda: 698

Fudbal: Mudrinski precizan za pobedu Spartaka protiv Javora

16.04.2024. u 08:07h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u poslednjem 30. kolu ligaškog dela slavio sa 1:0 protiv Javora iz Ivanjice pred svojom publikom. Subotičani pod patronatom novog trenera Miloša Kruščića do pobede su došli u prvom minutu sudijske nadoknade vremena pogotkom Ognjena Mudrinskog.
Fudbal: Mudrinski precizan za pobedu Spartaka protiv Javora

Spartak je imao inicijativu i veću želju da dođe do pobede u duelu sa Ivanjičanima i u tome uspeo i to tek u nadoknadi vremena. Miloš Mijić je sa ivice kaznenog prostora loptu uputio ka Ognjenu Mudrinskom koji se ubacivao po levoj strani, na dobrom mestu se našao Nemanja Krsmanović, glavom je spustio pred iskusnog napadača kome nije bilo teško da je smesti u mrežu Javora za vredna tri boda pred plej –aut  koji sledi od 20. aprila. 

Spartak – Javor 1:0 (0:0)

Mudrinski 90+1'

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Vitorović (M. Kerkez), Todoroski (Martinović), Tomović (Mudrinski), A.S. Đurasović, Mijić, Kolins (Krsmanović).

Javor: Manojlović, Obradović, Pinto, Marjanović (Ratković), Gojković (Silva), Vincent (Petrović), Milošević, Dolmagić (Ilić), Dukure, Tojčić, Šarić (Mićić).

Spartak je ligaški deo okončao na 10. mestu sa 34 osvojena boda. Već za vikend počinju borbe u plej – ofu i plej –autu. Subotičani će se za mesto koje ih ostavlja u eliti nadmetati sa Novim Pazarom, Radničkim iz Niša, IMT-om, Javorom, Voždovcem, Železničarom i Radnikom. 
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 6 dana
Komentara: 2
Pregleda: 698
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.